Het ligt vast! De officiële presentatie van de eerste Kluister-cd Rijp voor opname zal plaatsvinden op zondagmiddag 14 september om 15.30 uur. Locatie: Het Zeeheldentheater, Trompstraat 342, Den Haag.

Zet deze datum in je agenda, mik alle andere afspraken eruit want dat wil je niet missen natuurlijk!! We brengen een aantal nummers van de cd live ten gehore, we vertellen vrolijke en mooie verhalen over zeven jaar Kluister en daarna is de cd voor het eerst verkrijgbaar. We vinden het heel leuk als jullie bij deze presentatie aanwezig willen zijn!

Reserveer nu kaarten!

Je kunt kaarten (à €5) reserveren via het contactformulier op onze Kluistersite. De kaarten liggen dan voor je klaar in het theater op de middag van de voorstelling. Wees er op tijd bij! Het aantal stoelen in het theater is beperkt.

De cd zelf kost €12. Wil je zeker weten dat je er eentje bemachtigt, reserveer dan een exemplaar via het bestelformulier op deze Rijpvooropnamesite. We leggen dan ‘m dan alvast voor je klaar. Ook als je  niet aanwezig kunt zijn bij de presentatie, kun je de cd via dit formulier bestellen.

We verheugen ons zeer op de middag en hopen dit unieke Kluister cd-feestje samen met jullie te vieren!!!

 

Tot dan! Annick, Geert, Cathy, Michiel, Jeroennieuwsbrief