Studio G&G: gastbassist Richard Mens speelt zijn partij in. 

Studio G&G Maarten

Geert:

De laatste opnames voor de cd “Rijp voor opname” zijn een feit. Dit is wat het is. Op een bepaald moment moet je besluiten dat het af is. En dat terwijl er nog zoveel mogelijk is. Instrumentje hier, ritmetje daar. Het lastigste van het maken van iets is om te bepalen wanneer het klaar is. Meer doen voegt niks toe. Levert geen verbetering. Nu is het dus af. Wat ons betreft dan!

Maarten gaat nu verder met de mix. Dit is echt boeiend! Wat een verschil kan een goede mix maken! Binnenkort hebben we een laatste luistersessie en laten we ons overrompelen door onze eigen liedjes! Dan nog de mastering en het drukken van de cd en het boekje. Dat boekje is een verhaal apart. Annick is er, als onze digi-designer, al een tijd op aan het zweten, en het wordt prachtig!
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Nog even en het hele project wordt afgesloten. Het was een geweldige ervaring! Zoveel geleerd. Theaterliedjes weergeven zonder theater, keuzes maken, dolle pret, ergernis, vriendschap, samen uitzien naar de eerste resultaten en weten dat we een paar jaar Kluister vastleggen voor de liefhebbers, waar we zelf zonder twijfel bij horen. Als we naar de cd luisteren zijn we even ons eigen publiek. Gaan we stiekem even bij iedereen in de zaal zitten meegenieten van onze eigen liedjes. We zijn trots op ons werk en een tweede cd zit al weer in ons hoofd!